Как да отслабна?

Как да отслабна?

Отслабването е процес, нуждаещ се от правилна посока, постоянство и осъзнатост. Колко време ни е необходимо за да отслабнем?

Няма категоричен отговор на този въпрос, защото това е силно зависимо от индивида – много излишни килограми ли има, или са само няколко, начин на живот, ежедневие, хранителни навици и т.н.

Но все пак – достатъчен ли е един месец, за да отстраним няколко излишни килограма от плещите си? Да, за месец Вие можете да положите добри основи. Напълно реално е да се свалят 4-5 кг., за някои хора напълно достатъчни, за други добро начало.

Откъде да започнем е първият отговор на въпроса: Как да отслабна?

Вгледайте се в ежедневните си навици – ползвате ли асансьор вместо стълби? Ако отговорът е да, просто спрете. Избирайте движението, всяка крачка в повече е добре дошла. Изберете стълбите, изберете по-далечния магазин, слезте спирка-две преди крайната цел, пренебрегвайте колата, когато това е възможно. Заложете на движението.

Хапване по навик – определете храненията си за деня и не добавяйте излишни калории с хапване от скука, от нерви. Отслабването е проста математика – приемате повече от колкото горите = излишни килограми и съответно обратното.

Поправете менюто си – заложете на лека храна, съставена основно от протеини, пресни зеленцуци и кажете НЕ на сладките изкушения. Те често са препъни камъчето по пътя ни към добрата форма. За да не достигате до момента на прегладняване и да се изкушите да се „натъпчете“, разделете храненията си на 5 – закуска, междинна закуска, обяд, следобедна закуска и лека вечеря. Храненията следва да са балансирани, леки и богати на хранителна стойност без кухи калории. Можете да замествате хранения с шейкове или смутита. Добър вариант за това е шейк Eve Slim със специален бленд за отслабване. Замества хранене, дава на организма полезни вещества и повишава енергийните ни нива. Със страхотен шоколадов вкус, засища и желанието ни за сладко.

Подсилете метаболизма си – серията за отслабване Eve Slim предлага варианти за всяка нужда – отводняване на организма, подсилване на базовия метаболизъм и регулиране на кръвната захар. Дават енергия, намаляват апетита за сладкиши и излишни хранения.

Определете ясно целите си – колко килограма искате да свалите и какъв е начина да го постигнете? Съставете план, задайте си краен срок и действайте. Представете си удоволствието, което ще изпитате когато успеете да влезете в любимите си дънки. А то със сигурност е доста по-голямо от краткотрайното удоволствие от хапването на нещо сладко.