Как да отслабнем бързо

Как да отслабнем бързо

Първото нещо, което трябва да направите, е да се консултирате със специалист и да разберете дали имате някакви противопоказания за бързо отслабване. Ако сте здрави и можете да си го позволите, трябва започнете да избирате бърза диета, която е най-подходяща за вас.

Бъдете търпеливи, изучавайки всички плюсове и минуси, как да отслабнем бързо, защото става въпрос за Вашето благополучие. За такива спешни случаи е подходящо краткосрочното разтоварване с бърза диета. Такива диети също имат благоприятен ефект върху организма като цяло и в същото време помагат за бързото отслабване. Но първо, нека подчертаем някои важни моменти, които трябва да вземем предвид, за това как да отслабнем бързо:

  1. Определете по кое време на деня е по-удобно да ядете храна и да се придържате към този график, без да го нарушавате. Това ще Ви спести от усещане за остър глад.
  2. Изпивайте чаша топла вода половин час преди хранене. Това ще улесни бързото насищане с използването на минимална част от продуктите. Говорейки за вода, трябва да се отбележи, че на ден трябва да се пие 1,5-2 литра. Липсата на вода в тялото може да доведе до редица неприятности, докато достатъчното й количество допринася за нормалния метаболизъм и прочистване на организма от токсини. Ето защо, за да отслабнете бързо и без да навредите на здравето, пийте достатъчно вода през целия ден: 1 чаша сутрин, веднага след събуждане, след това – преди всяко хранене и вечер – преди лягане.
  3. Яжте повече фибри, които се съдържат в повечето обикновени зеленчуци. Яжте ги по-често в суров вид, това ще донесе повече ползи. Зеленчуците, както знаете, допринасят за отслабването и ускоряват метаболизма в организма.
  4. Друга важна тайна как да отслабнете бързо, без да навредите на здравето си, е да използвате варена, задушена и приготвена на пара храна.
  5. Изключете от диетата си всички пържени, осолени, пушени храни, брашно, масло, напълно махнете газираните напитки.
  6. Настройте се за бързо разтоварване с диета не само физически (например, отказвайки се от вечерята още предишния ден), но и психически, защото тези дни не са толкова лесни. Погледнете на всичко, което се случва, положително и отслабвайте, оставайки в добро здраве!